Bilservice i Lund på alla bilar

Bor du i Lund & det är dags att lämna in bilen på service? Kontakta oss via telefon så hjälper vi dig boka tid för bilservice. Vi är specialister på Citroën, men servar alla märken. Att kontinuerligt vårda bilen med service hjälper till att förlänga livet på den och kan i slutändan bespara dig massor av pengar.

Kontakta oss

Bilservice i Lund

Service är en av de löpande åtgärderna som bilen behöver för att vara i fortsatt bra skick funktionsduglig. På så sätt förlängs bilens livslängd och motorslitage förhindras. Det finns olika slags serviceåtgärder beroende på hur långt bilen har gått och vilken service det är dags för. Motorolja och filter byts exempelvis ut varje år, medan kamrem och tändstift har längre intervaller. Behöver du serva din bil är du varmt välkommen till oss. Vi utför service på din bil, enligt tillverkarens program.

Däckbyte i Lund

En av de viktigaste komponenterna på bilen är däcken. Har du dåliga däck kan bilen vara rentav farlig för vägen. Vi byter dina däck, men utför även olika däckservice-åtgärder såsom däckbalansering, skifte av fälg och gummi. Vi har även däckförvaring så du slipper ta hem däcken och förvara dem där. Söker du nya däck kan du vända till oss då vi hämtar in endast högkvalitativa däck från våra leverantörer. Kontakta oss för mer detaljer om vad för däck som passar din bil.

Våra kunder säger

" Toppenbra bilverkstad i Lund. Dessa bilmekaniker i Lund är verkliga Citroën-experter. Överlägsen service av både bil och kund, kommer alltid serva bilen där. Min Citroen är i goda händer hos Åströms bilverkstad i Lund. Det är lätt att boka tid på www.astromsmotor.se och pengar sparar man också i längden på dessa prisvärda bilmekaniker i Lund. "

Nils F