Bilservice på alla fabrikat - Specialister på Citroën 

Dags att lämna in bilen på service? Kontakta oss så hjälper vi dig boka tid. Att lämna in bilen på service hjälper till att förlänga livet på bilen och kan i slutändan hjälpa dig spara massor av pengar.

Kontakta oss

Kontakta oss idag! Ring 046-14 00 95

Bilservice i Lund

Service är en av de löpande åtgärderna som bilen behöver för att vara i fortsatt bra skick funktionsduglig. På så sätt förlängs bilens livslängd och motorslitage förhindras. Det finns olika slags serviceåtgärder beroende på hur långt bilen har gått och vilken service det är dags för. Motorolja och filter byts exempelvis ut varje år, medan kamrem och tändstift har längre intervaller. Behöver du serva din bil är du varmt välkommen till oss. Vi utför service på din bil, enligt tillverkarens program.

Däckbyte/service i Lund

En av de viktigaste komponenterna för bilen är däcken. Har du dåliga däck kan bilen vara rentav farlig för vägen. Vi byter dina däck men utför även olika däckservice-åtgärder såsom däckbalansering, skifte av fälg och gummi. Vi har även däckförvaring så du slipper ta hem däcken och förvara dem där. Söker du nya däck kan du vända till oss då vi hämtar in endast högkvalitativa däck från våra leverantörer. Kontakta oss för mer detaljer om vad för däck som passar din bil.

Våra kunder säger

" Toppenbra bilverkstad i Lund. Dessa bilmekaniker i Lund är verkliga Citroën-experter. Överlägsen service av både bil och kund, kommer alltid serva bilen där. Min Citroen är i goda händer hos Åströms bilverkstad i Lund. Det är lätt att boka tid på www.astromsmotor.se och pengar sparar man också i längden på dessa prisvärda bilmekaniker i Lund. "

Nils F

Hitta hit

Åströms-Motor - Din bilverkstad i Lund

Gnejsvägen 8

224 78 Lund

Öppettider

Mån - Tors: 07:30 - 16:30

Fre: 07:30 - 15:00

Lör - Sön: Stängt