Din bilmekaniker i Lund

Vi är en bilverkstad i Lund som har många års erfarenhet. Vi är specialiserade på Citroën med servar självklart alla andra bilmärken också. Läs mer om din bilverkstad i Lund eller kontakta oss.

Kontakta oss

Kontakta oss idag! Ring 046-14 00 95

Om vår bilverkstad

Åströms-Motor i Lund AB har sedan 1977 varit en bilverkstad specialisterad på Citroën. Men vi är självklart ett bra alternativ när det kommer till övriga bilmärken också. Vi ser till att både du som kund och din bil blir behandlade på bästa sätt. 

 

Vi är ett familjeföretag som 2002 slog upp dörrarna till våra nya lokaler i Gastelyckan i Lund. Här jobbar Tommy, Peter och Ola med att allt som en bilverkstad ska erbjuda med bland annat bilservice & däckbyten. Vi är alla specialiserade på Citroën men har stor erfarenhet av alla typer av fabrikat.

Bilservice av din bil?

Eller behöver du en reparation i vår bilverkstad? Kom till oss om du har frågor eller funderingar kring din bil. Kanske har den börjat låta konstigt, den går trögt eller känns inte som den ska. Kontakta oss så hjälper vi dig med bilservice eller reparation! Välkommen till Åströms Motor i Lund.

Kontakta oss